Projectes

Instal.lacions merchán

 • 29-08-2019. Anul·lació per canvi d'ubicació i canvi de mecanismes.

  Anul·lació per canvi ubicació mecanismes llum i instal·lació de mecanismes de superfície.

  Es procedeix a anul·lar un conjunt de mecanismes de la llum compost per endoll i interruptor, ja que aquests estan instal·lats al fons del safareig i cal instal·lar-los al costat de la porta.

  Com que els mecanismes que s'han d'instal·lar són de superfície, la canalització del cablejat es fa per canaleta autoadhesiva.

  A més, tenint en compte la normativa actual aquests mecanismes no compleixen la normativa vigent. Els mecanismes actualment instal·lats l'interruptor és de 250V / 6A quan els actuals són de 250V / 10A i l'endoll és de 250V / 10A amb presa de terra desplaçada quan els actuals són de 250V / 16A amb presa de terra lateral.

  Comencem per tallar el subministrament elèctric de la casa. I seguim enganxant la canaleta en tot el seu recorregut fins a la ubicació que volem. Atès que ens ha donat la impressió que l'interruptor de la llum talla el cable que no ha de ser, cableamos cable per cable per no equivocar-nos. En fi, després de muntar tota la instal·lació nova, comprovem la impressió que teníem des del principi, l'interruptor talla pel neutre quan hauria tallar la fase (cosa que està mal realitzada), però ho deixem igual per no haver de fer el recablejat la instal·lació referent al punt de llum .

  Mecanismes per anul·lar.

   

  Traçat del nou cablejat mitjançant canaleta adhesiva.

   

  Mecanismes instal·lats.

   

   

  Després de realitzar el treball i de  comprovar que tot funciona correctament donem fer finalitzat el treball.


    Tornar