Projectes

Instal.lacions merchán

 • 18-03-2019. Canvi i modificació, de presa aigua i desguàs rentavaixelles per poder connectar a la vegada la rentadora.

  Canvi i modificació, de presa aigua i desguàs rentavaixelles per poder connectar a la vegada la rentadora. En la mateixa, també es realitza el canvi del tub de butà (per estar caducada) i d'una bombeta que hi ha fosa d'un plafó exterior.

  Es procedeix a canviar la vàlvula de tall que alimenta l'actual rentaplats per una vàlvula doble per poder connectar la rentadora, per a aquest procés també cal doblar el desguàs per poder-la connectar dit electrodomèstic. La presa de corrent no es modifica, ja que aquesta és doble endoll.

  Per realitzar aquests canvis abans de realitzar el primer, que consisteix a doblegar la vàlvula de tall, procedim a tallar el subministrament d'aigua, en la vàlvula general. Atès que aquesta no funciona en estar bloquejada per culpa de la calç, hem de tallar el subministrament a la vàlvula de sortida del comptador d'aigua (jo com a norma sempre curt la que hi ha a l'entrada del comptador, perquè en cas que en restablir el consum d'aigua amb aquesta vàlvula, aquesta comença a gotejar, aquest degoteig d'aigua no queda registrat al comptador).

  Una vegada que no tenim, subministrament d'aigua, procedim a treure la vàlvula antiga.

  Vàlvula de tall alimentació i desguàs sense modifcar.

   

  Vàlvula de tall alimentació i desguàs doblades.

   

  Donat, que al fer la modificació del desguàs, aquest molestava a l'endoll per podr endollar l'electrodpmèstic, aquest s'ha canviat el sentit.

  Un cop, realitzada la instal·lació de les dues vàlvules de tall, procedim a donar subministrament d'aigua. Vam comprovar que no hi ha cap fuga d'aigua ni en les vàlvules de tall, ni en la modificació del desguàs doblat i en tub de gas canviat.

  Després de tot això donem per finalitzat el treball.


    Tornar