Actualitat

Instal.lacions merchán

 • Disposem del material per fer front a les interferències provocades pel 5G

  • 01 abril 2020
  Disposem del material per fer front a les interferències provocades pel 5G

  Estem preparats per al segon dividend digital.

  L'empresa Instal·lacions Merchán, disposa del material necessari per erradicar aquestes interferències que pugui ocasionar l'entrada en funcionament del 5G, ja disposem de filtres 5G i d'antenes que tallen la senyal al canal 48.

  Només les empreses amb aquest distintiu, estan autoritzades pel departament de la Generalitat de Catalunya (Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública) del servei de telecomunicacions, poden realitzar les actuacions necessaries per fer l'adaptació de l'antena a causa del segon divident digital.

  També som els únics, que podem signar els butlletins d'adaptació de les antenes comunitaries i tramitar l'ajuda per les adaptacions.

  Amb l'arribada de l'Segon Dividend Digital i la tecnologia mòbil 5G, a més de tenir una major velocitat i cobertura en els nostres telèfons mòbils, també tindrem noves interferències que poden afectar el senyal de la televisió.

  Es tracten de les interferències 5G o LTE 2, però no hi ha perquè preocupar doncs portem la solució en aquest article.

  Els filtres 5G tenen una funció clara, i és eliminar les interferències en el senyal de TV produïdes per la tecnologia 5G per a telefonia mòbil.

  És possible que el teu domicili mai no es vegi afectat per aquestes interferències, però també és possible que t'afectin des del primer moment o en algun moment de el temps, atès que a poc a poc hi haurà major nombre d'antenes 5G de manera gradual en el temps. 


    Tornar