Empresa

Instal.lacions merchán

 • Empresa

  .Instal·lacions Merchán és una petita empresa que es dedica al sector de les instal·lacions i manteniments, la qual va ser creada al gener de 2007. Legalment registrada i autoritzada, amb tots el permisos i requisits que estableix el departament d'indústria de la Generalitat de Catalunya. En la secció certificats, poden comprovar els registres d'indústria.

  En Instal·lacions Merchán ens prenem la seguretat dels nostres clients molt seriosament. Sigui quina sigui la mida o tipus de treball que ens confiï sempre tots s’adeqüin a la seva normativa vigent i en la més exricta legalitat de les seves instal·lacions.

  En Instal·lacions Merchán som professionals instal·ladors, ens adaptem a la necessitat de cada client realitzant-li el projecte i adequant-lo a les seves necessitats a nivell professional i econòmic, sempre amb qualitat i garantia, que el client és mereix.

  La nostra empresa Instal·lacions Merchán li donem una assistència i una solució ràpida i segura, garantint cadascun dels nostres serveis, tots els dies de l'any. Estem especialitzats per atendre tots els serveis, reparacions i manteniment a nivell particular, comunitats de propietaris, empreses i locals comercials.

  Prestem servei a: Torredembarra – Altafulla – La Riera de Gaià – La Nou de Gaià –  Creixell – La Pobla de Montornès - Ferran

  Si té projectes o si pensa reformar el seu habitatge o el seu negoci, no dubti en contactar amb Instal·lacions Merchán l'assessorem segons les seves necessitats i li fem pressupost sense compromís, des de la instal·lació d'un endoll fins a realitzar tota la instal·lació d'un local o habitatge, oferint-materials de qualitat i seguretat, garantint tots els nostres treballs segons normatives vigent, li gestionem els permisos i projectes.
   
  Instal·lacions Merchán ens hem anat adaptant als canvis tecnològics, canvis de seguretat per beneficiar als nostres clients.

  Això garanteix que se segueix complint amb totes les normes de seguretat i en la llar li ofereix tranquil·litat, seguretat a vostè i la seva família.

  Oferim una àmplia varietat de serveis per tal de garantir el perfecte funcionament de la instal·lació o ajudar-lo en els problemes que li puguin ocasionar.

  L'instal·lador us aconsellarà, en cada cas, de quina és la millor solució per tenir una instal·lació segura i de com estalviar en el consum.

  La nostra missió és satisfer les necessitats del nostre client en el camp de les instal·lacions i manteniments, optimitzant els recursos i cobrint els estàndards de qualitat més exigents.

  La nostra prioritat és atendre les sol·licituds dels que ens contracten, sempre de forma eficient i amb elevats nivells de qualitat. Per això, la serietat, garantia i bon servei són els principis corporatius que ens fonamenten.

  També realitzem millores i actualitzem la seva instal·lació elèctrica antiga a la normativa elèctrica vigent, perquè la seva instal·lació compleixi amb totes les garanties i seguretats. Aplicant totes les mesures de seguretat actuals. Instal·lant tubs corrugats i cablejat elèctric lliure d’halògens, limitadors de tensions, interruptors diferencials i interruptors automàtics tenint en compte la potencia contactada.

  Les seves condicions de seguretat són, en moltes ocasions, precàries i repercuteixen negativament en el nivell de confort dels usuaris.

  Així com en la resta d'instal·lacions aigua, gas, calefacció ...etc.

  Treballo amb primeres marques i distribuïdors de material del sector de: electricitat, fontaneria, gas, calefacció, climatització, antenes de televisió terrestre i parabòliques, sistemes de vídeo vigilància d’àmbit nacional, amb la qual cosa puc donar una garantia extra al client de que els material que utilitzo per realitzar les instal·lacions, manteniments i reparacions són de bona qualitat i tenen la garantia tant del magatzem que hem ven el material com del fabricant del material.

  Tema electricitat: Cirprotec - Hager - Schneider - Legrand - Famatel - Simon - RCT - General Cable - Prysmian - Pemsa - Unex - Aerlux - Celler - Daisalux - Sagelux - ELT - Cembre - Tekox

  Tema fontaneria, calefacció i climatització: Baxi Roca - Dedietrich - Fig - Giacomini - Greenheiss - Junkers - Mithos - Negarra - Orkli - Geberit - Ghroe - Roca - STILLO - Acflow - Arco - Ebara - Jimten - Riuvert - Tuller - Daikin - Kosner - Honeywell - Solver - Waft - Watts

  Tema telecomunicacións, megafonia, circuit tancat de televisió: Televes - Tegui - Fermax - Fonestar - Visiotech - EGI Audio

  La empresa disposa de tot el instrumental i eines necessaries per realitzar les instal·lacions, manteniments, les mesures necessàries i obtenir les dades necessàries, les quals han de figurar en el corresponents butlletins de industria per poder legalitzar les instal·lacions i poder demanar subministrament a la companyia pertinent.

  La empresa disposa de tots els carnets necessaris en (ELECTRICITAT – AIGUA – GAS IG-B – CALEFACCIO i AIGUA CALENTA SANITARIA – CLIMATITZACIO – ENERGIA SOLAR TÈRMICA - ANTENES TV TERRESTRE i PARABÒLIQUES) per poder legalitzar la instal·lació, realitzar les instal·lacions i manteniments d’aquestes i amb tota seguretat per al client final de que aquestes s’han realitzat seguint els corresponents reglaments.

  Ens complau informar als nostres clients que disposem de productes homologats i contrastats que millor s'adapten a les seves necessitats, en els que la relació qualitat/preu és la millor.

  Empresa associada amb  el gremi de Tarragona FERCA (Federació Catalana Associació Empresarial). Núm. Soci 44000615

  L’empresa consta inscrita en els registres següents i disposa de, en l'apartat certificats hi ha els pdf's d'ells:

  .- RASIC: Registre Activitat Seguretat Industrial de Catalunya amb el número 301578 de la Generalitat de Catalunya.

  .- RITC: Registre d'Instal·ladors de Telecomunicacions de Catalunya amb el número 22097-A de la Generalitat de Catalunya.

  .- Certificat personal: per a la manipulació, instal·lació i manteniment d'equips d'AA/CC amb sistemes frigorífics de qualsevol càrrega de gasos refrigerants fluorats. Certificat número 09/2100005806/ANNEXI-1 de la Generalitat de Catalunya. (Normativa vigent R.D. 115/2017 del 17 de febrer)

  .- Assegurança de responsabilitat civil per valor de 1.000.000 € amb la companyia d’assegurances AXA. Número de pòlissa 941576.

  Recordi:

  És important assenyalar que només les empreses instal·ladores homologades i autoritzades pel departament d’indústria de la Generalitat de Catalunya tenen la competència i l’autorització adequada per a realitzar les actuacions que la instal·lació de l’edifici o habitatge requereixi, ja sigui per a reformes, reparacions, ampliacions o manteniments de les seves instal·lacions. De tota forma som els únics que podem signar els butlletins per a que vosté pugui demanar subministre a la companyia en qüestió (electricitat - aigua - gas... etc.)

  Un instal·lador de FERCA és la seva  garantia

   


 • Jordi Merchán Boixereu

  C/ Margarida nº: 10 Urb. Sant Jordi
  43830 Torredembarra (Tarragona)
  Tel: 667 202 494
  info@electro-merchan.com

  • Horari d'atenció al públic
  • Dilluns a Divendres

  • Matí: 9:00 a 13:00

  • Tarda: 15:00 a 19:00